TIGERGRAPH, HIWE IT I TELEMETRIS PONOSNO PREDSTAVLJAJU ŠTO RADE

koji će se održati u srijedu, 18. svibnja 2022. g. od 17.00 do 19.00 sati
u informatičkoj učionici Tehnološko-inovacijskog centra Međimurje (TICM1 zgrada)
na adresi Bana Josipa Jelačića 22B, Čakovec

PROGRAM MEETUP-a:

  1. Upoznavanje s graf bazom i platformom za analizu podataka, Bruno Šimić, TigerGraph
  2. Brze i jednostavne web aplikacije uz pomoć modernih Javascript alata – Vue 3 + Quasar 2, Josip Novak, Hiwe IT
  3. IoT startup od inicijalne ideje do održivog mikro poduzeća – vlastito iskustvo kroz praktične primjere, Gordan Kocijan, Telemetris.

Meetup je osmišljen kao kombinacija izlaganja predavača te razmjene mišljenja, iskustva i znanja sa sudionicima. Nakon formalnog dijela uslijedit će druženje okupljenih uz prigodna osvježenja. Organizatori pozivaju sve zainteresirane da zajedno provedu srijedu poslijepodne u ugodnom i korisnom druženju u TICM-u!


PREDAVAČI:

Bruno Šimić
Bruno je dio EMEA tima TigerGrapha na poziciji Senior Solutions Engineer s više od 25 godina radnog iskustva. TigerGraph je softverska multinacionalna kompanija, a njihov istoimeni proizvod je analitički sistem baziran na graf bazi podataka.

Josip Novak
Josip je software developer u HIWE IT s višegodišnjim iskustvom u dizajnu i certifikatima za graph i document-based baze podataka. 2017. godine HIWE SQS formirao je HIWE IT odjel s vizijom razvoja aplikacija koje omogućavaju bržu i lakšu provjeru. Od 2018. razvijaju QMS/Quality Management Software, MWM/Mobile Workforce Management i MPS/Manufacturing Planning Software aplikacije s posebnim naglaskom na metalski sektor.

Gordan Kocijan
Gordan je magistar inženjer strojarstva s dugogodišnjim iskustvom razvoja i implementacije IoT uređaja, u području vodoopskrbnih, protuprovalnih i nadzornih sustava i infrastrukture. Direktor je poduzeća Telemetris d.o.o. koje nudi inovativna IoT rješenja i usluge pomoću kojih njihovi klijenti transformiraju svoje poslovne modele.


KOME JE MEETUP NAMIJENJEN:

Meetup je namijenjen svima koji su zainteresirani za AI, machine learning, NLP, real-time fraud detection, supply chain predviđanja, knowledge grafove i općenitu analizu podataka koristeći graf bazu, front-end development najnovijim tehnologijama poput Vue.js, Quasar, Typescript te IoT.